El CLJ-Blanes a l’Àgora Jove

El Consell Local de la Joventut de Blanes va participar el passat 1 i 2 de Febrer a l’ Àgora Jove que es celebrava a Lleida sota el lema “Desterrant desigualtats: Joves lliures de violències masclistes i discriminacions de gènere”. Aquestes jornades que organitzava el Consell Nacional de Joventut de Catalunya van començar el dissabte amb les ponències d’experts com la sociòloga Sara Moreno i el psicopedagog Daniel Gavarró. També van comptar amb la presència de les coordinacions territorials de l’Institut Català de les Dones i de Joventut de Lleida.

La resta de la tarda i l’endemà al matí es va dedicar a treballar en petits grups tres blocs en concret la violència masclista, les discriminacions de gènere i la LGTB-Fòbia. Es van posar en comú les diferents visions, es va debatre com tractar aquestes situacions a les entitats i quines accions específiques hauria de dur a terme el CNJC per combatre-les.

Segons la organització va ésser l’Àgora Jove que va tenir més participació des de que es realitzen aquestes trobades. Hi van assistir al voltant d’unes 30 persones que venien de diferents entitats membres del CNJC i Consells de Joventut.

Les representants del CLJ-Blanes van tenir la oportunitat de conèixer tècniques i conceptes que no havíem treballat ni externa ni internament. Els va aportar coneixement d’una realitat juvenil i d’unes noves tendències de comportament i sexualitats diverses que desconeixien. A més, la trobada també va servir per establir vincles amb altres entitats i Consells de Joventut.

Imatge

Deixa un comentari